PROCESFORLØB

Vi gør det nemt for dig

Outsourcing af dine designs betyder, at du får tid og ressourcer til at skabe yderligere vækst og omsætning i din virksomhed. Koncentrer dig om det, der er vigtigt for dig – så tager vi os af resten.

Procesforløbet step-by-step

På denne side kan du se et typisk procesforløb trin for trin, som du kan forvente, når du arbejder sammen med os. Ingen overraskelser, ingen uforudsigeligheder. Vi følger dig sikkert og gnidningsfrit gennem hele forløbet.

VI ARBEJDER FOR DIG

Med dine visioner i centrum

Vi kontakter dig forud for hvert step i processen for godkendelse af materialet, så vi sikrer, at du får lige nøjagtigt det, du ønsker.

Processen

Procesforløbet Design

TIDSHORISONT

Vi ved godt, at det haster…

Hos Vivisu.dk tilstræber vi altid at lave opgaverne så hurtigt som muligt, og arbejder derfor alle dage – både weekender og helligdage.

Forud for et hvert projekt oplyser vi et estimat på leveringstiden, så du altid ved, hvornår du kan forvente det færdige materiale er klar til dig.

Vi er selvfølgelig altid afhængige af, hvor hurtig du selv er til at levere og kommentere på det fremsendte materialet, jo hurtigere du er, jo hurtigere kan vi levere det færdige materiale til dig.

Vores normale leveringstid er 1-3 uger – afhængig af kompleksiteten.

Kontakt os via denne formular og hør mere om dine muligheder.