3D Grundplaner

Få det rigtige overblik

Lad os opgradere dine plantegninger til flotte 3D grundplaner. Det øger salgspotentialet og sælger dine idéer bedre.

Et uundværligt overblik

3D grundplaner giver et godt overblik over byggeriet og dets indretning. Det er noget der virker.

Spar tid og lad os visualisere dine projekter. Det giver både dig og dine kunder overblik, således de kan se rum og rumfordeling.

MODERNE PLANTEGNINGER

Det klare overblik

Tredimensionelle plantegninger giver en fysisk fornemmelse af boligen, og idéelle til at give et mere tydeligt og klart overblik over indretningen og dens muligheder.

Grundplaner af huse med fem værelser
Grundplaner af huse

Hos Vivisu vækker vi dine tegninger og idéer til live. Vi er eksperter i 3D visualiseringer, og vi leverer løsninger til såvel private som til erhverv. Ud fra dine skitser, tegninger og materialefortegnelser skaber vi dit design som et fotorealistisk 3D billede.

3D visualisering er et af de stærkeste midler indenfor arkitektur. De digitale tegninger er den absolut bedste måde at vise et byggeri på uden at være fysisk til stede. Lad dine kunder og interesser komme i stemning med den rigtige præsentation, og oplev fordelene.

Med et visualiseret overblik over det enkelte byggeri er det muligt at indrette efter ønske, og skaber samtidig plads til at få nye idéer. Drømmehuset er kun en visualisering væk!

Se mere af vores arbejde i vores galleri lige her.