3D Interiør Billeder

Virkelighedstro indendørsbilleder

Hos Vivisu vækker vi dine tegninger og idéer til live. Vi eksperter i 3D Visualiseringer, og vi leverer løsninger til såvel private som til erhverv. Ud fra dine skitser, tegninger og materialefortegnelser genskaber vi dit design som et fotorealistisk 3D billede. 

3D Interiør Billeder

Ud fra dine valg om indvendige overflader, møblering og farver, skaber vi flotte virkelighedstro indendørsbilleder.

Vi sørger for det rette lysindfald og troværdige omgivelser, så du kan få et godt indtryk af rummeligheden og stemningen i byggeriet.

Vi fremstiller fotorealistiske 3D indendørsbilleder af faciliteter af en hver art. Vi kan opbygge en fuld interiør 3D visualisering med inventar og møbler helt efter jeres ønsker.

Vi opbygger din 3D visualisering i et kunstigt miljø, hvor alt fra vægge til møbler, billeder samt udsigten fra et vindue mv. er opbygget i 3D. Målet er naturligvis altid at få billederne til at se så troværdige ud som muligt. Vi opbygger din 3D visualisering efter jeres stil og ønsker om møbler, billeder samt accessories – præcis det der giver det endelige udtryk.

Vi gør os umage med at gengive det perfekte lysindfald af dagslys således det bliver så virkeligheds tro som muligt. Det skaber det helt rigtige udgangspunkt for at sælge idéer til dine kunder, som problemfrit vil kunne se jeres gode idéer.

Ønsker du at se flere eksempler på vores visualiseringer, kan du besøge vores galleri her.