3D EKSTERIØR BILLEDER

Virkelighedstro udendørsbilleder

Hos vivisu.dk laver vi fotorealistiske 3D udendørsbilleder af bygninger af enhver art.

3D Eksteriør billeder

Hos vivisu.dk kan vi hjælpe dig, uanset om du har brug for 3D visualiseringer af en enkelt ejendom, klyngehuset, etageejendomme, større projektbyggerier eller en enkelt tilbygning.

Eksteriørbillederne fremstilles i et kunstigt miljø med kunstige træer og græs, eller sammenflettes med virkelige billeder. Vi tilstræber altid at få billeder til at se så troværdige og ægte ud, som muligt.

Vis dit projekt med beplantning og himmel med fugle og skyer. Vi kan 3D modellere dine projekterede bygninger og sætte dem ind i dets rette element, så de viser Jeres intentioner.

Vi sørger for, at i kan vælge de rette elementer til jeres visualisering såsom græsser, buske, træer og øvrig beplantning og dermed kan vi opbygge et realistisk billede af jeres projekt.

3D eksteriør er en fantastisk måde at sælge et hus på, allerede før det er bygget. De kan vises hvor som helst, når som helst, og giver dermed et stort forspring i din markedsføring.

Se flere eksempler her

3D Eksteriør visualiering
3D visualisering af hus set udefra med tilhørende græsareal, beplantning og parkering

Hos Vivisu kombinerer vi Jeres visioner med vores erfaringer, og skaber dermed et samarbejde med optimal salgspotentiale.

Vi laver dine 3D eksteriør billeder ud fra dine angivelser om overflader og materialevalg. En visualisering af den udvendige del af byggeriet giver et klart billede af, hvordan ens materialevalg spiller sammen, og hvilket udtryk og stil det færdige byggeri har.

Med 3D eksteriør billeder kan du se, hvorledes for eksempel forskellige farver på mursten eller tagbeklædning, påvirker det færdige resultat.

Du kan se flere eksempler på vores arbejde i galleriet her.